Violet glazen flesje Topkuur

Speciaal violet glazen flesje geeft unieke bescherming tot de laatste druppel

Waarom onze pure Topkuur-Bio-Kuurolie al zijn bijzondere kwaliteiten behoudt tot de laatste druppel? Dat komt omdat we het in prachtig violet glas verpakken. Dat doen we niet alleen omdat het een schitterend flesje is, maar vooral omdat zuiver violet glas optimaal functioneel en uiterst duurzaam is. Als anti aging coach en huidspecialist hecht ik bijzonder veel waarde aan het leveren van onze hoogwaardige 100% biologische premium kuurolie in een verpakking van uitzonderlijke kwaliteit. Lees het verhaal achter dit bijzondere violet glas.

Het ontstaan van violet glas

Omdat ik een grote bewondering koester voor onderzoekers met toewijding, verdiepte ik mij in het ontstaan van violet glas. Ik kwam erachter dat in de vroege jaren ‘90 een Zwitserse ondernemer genaamd Yves Kraushaar ontdekte dat glas een opmerkelijk vermogen heeft om de kwaliteit van producten te behouden. Dit was mogelijk door schadelijke lichtstralen te blokkeren en tegelijkertijd de voordelen van natuurlijke lichtenergie te behouden.

Geïnspireerd door zijn ontdekking

De onderzoeker begon te experimenteren. Met verschillende glastinten en samenstellingen creëerde hij glas dat niet alleen effectief was in het beschermen van producten, maar ook een esthetisch aantrekkelijke optie bood voor de verpakking. Esthetiek vinden wij ook enorm belangrijk, want het oog wil ook wat. Hoe fijn is het om zo’n prachtig flesje, waarvan je weet hoeveel liefde erin zit, iedere dag te gebruiken (lees ons blog over het ontstaan van TOPKUUR-BIO-KUUROLIE).

Na jaren van onderzoek werd violet glas geboren

Er was nogal wat onderzoek nodig om dit speciale glas te ontwikkelen, maar met een hoop doorzettingsvermogen en geduldig zoeken naar het beste resultaat, werd violet glas geboren. Dit glas met een diepe, bijna zwarte tint is in staat UV- en infraroodstraling te blokkeren, terwijl het tegelijkertijd een selectief doorlaten van violet licht mogelijk maakt. Dit unieke vermogen om specifieke golflengten van licht door te laten, maakt het mogelijk om de energetische eigenschappen van ons puur natuurlijke product te behouden, terwijl het tegelijkertijd beschermt tegen oxidatie en bederf. Allemaal kwaliteiten die geweldig goed bij onze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE passen.

Een inspiratiebron voor innovatie

Wat violet glas tevens heel bijzonder maakt, is de filosofie achter het product. Het is meer dan alleen een tastbaar product, omdat het ook een diepere betekenis heeft. Het vertegenwoordigt een dieper begrip van de samenwerking tussen natuurlijke materialen en de wetenschap. Daarbij  benadrukt dit het belang van het beschermen en koesteren van de natuurlijke rijkdommen van onze planeet. Violet glas in combinatie met ons pure premium product, is voor ons een match made in heaven.

UV en IR licht curve met Miron glas
TOPKUUR-BIO-KUUROLIE is zonder conserveringsmiddelen

Omdat ik absoluut geen conserveringsmiddelen in onze natuurlijke Topkuur producten wil hebben, kozen we voor violet glas. Het gebruik van dit glas wordt vaak geassocieerd met het verlengen van de houdbaarheid en het behoud van de kwaliteit van de inhoud. Wij streven er steeds weer naar met ons hoogwaardige product de optimale conditie van je huid te ondersteunen, waarbij je als klant kunt vertrouwen op de onvervalste zuiverheid van de kuurolie, vanaf de eerste tot de laatste druppel.

Wij richten ons volledig op natuurlijke, biologische huidverzorging én huidverbetering. In ons streven dat jouw huid het beste krijgt, kunnen we niet genoeg de nadruk leggen op zuiverheid en houdbaarheid van ons prachtige product. Dat was ook één van de redenen voor onze keuze van violet glas voor de verpakking van onze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE.

Hieronder nog wat meer uitleg over de specifieke eigenschappen van violet glas en waardoor het bijzonder gunstig is voor het extra lang goed houden van onze kuurolie.

Bescherming tegen schadelijk licht en oxidatie

Vitamines, mineralen, aminozuren en peptides zijn gevoelig voor licht.
Violet glas staat bekend om zijn vermogen om schadelijke lichtstralen te blokkeren, met name ultraviolet (UV) en infrarood (IR) licht. Deze lichtstralen kunnen de chemische samenstelling van producten vernietigen en de afbraak van actieve ingrediënten veroorzaken. Door violet glas te gebruiken, wordt de instroom van deze schadelijke lichtstralen geminimaliseerd, wat helpt om de stabiliteit van de inhoud te behouden en de houdbaarheid te verlengen.

Dankzij de overvloed aan al de geweldige voedingsstoffen in onze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE kunnen fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekken vervagen. En tevens de vaak zo gehate grove poriën verkleinen. Omdat het zowel een té droge, vochtarme huid, als een té vette, vochtarme huid in balans kan brengen, bezorgt de kuurolie ons die fantastische ‘glowing skin’ die we toch allemaal zo graag hebben.

Bescherming tot en met de laatste druppel

Gebruik onze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE tot en met de laatste zuivere druppel als nachtverzorging, dagverzorging, haarverzorging of als een heerlijk masker. En wist je dat je ook je gezicht ermee kan schoonmaken? Niet voor niets noemen we het vaak de Alles-in-één kuurolie.

Ons product is voorzien van een handig pompje

Met het handige doseerpompje gebruik je precies de juiste hoeveelheid product, zonder verspilling. Gewoon een paar keer pompen in je hand en aanbrengen maar! Het is niet alleen handig, maar ook heel hygiënisch. Dankzij het bijgeleverde beschermkapje neem je het flesje TOPKUUR-BIO-KUUROLIE ook moeiteloos mee op reis.

We wensen je heel veel succes op weg naar een prachtige huid.

Lieve groet van Marjo

Lees meer over TOPKUUR-BIO-KUUROLIE op onze andere blogs

Winkelwagen
Scroll naar boven