BLOGS EN VIDEO'S

Ontdek meer over huidverzorging en de verhalen achter TOPKUUR-BIO-KUUROLIE

ZUIVERENDE WERKING VAN MORINGA OLIE

-Mei 2024-

Waarom kan onze pure TOPKUUR-BIO-KUUROLIE soms leiden tot skin purging?  Dat betekent ‘zuiveren van de huid’  en uit zich door kleine puistjes of bultjes. Het is belangrijk om te begrijpen dat skin purging geen negatieve reactie is op het product, maar eerder een normaal en tijdelijk proces dat de huid kan ondergaan wanneer deze wordt blootgesteld aan nieuwe, genezende ingrediënten. Lees meer over deze huid “detox”…

EEN BOVEN OOGLID LIFT DOEN WE ZELF

-Juni 2024-

De zogenaamde ‘Voorhoofd/ooglift’ is een oefening om hangende oogleden te voorkomen en te herstellen. Kortere spieren trekken de huid glad en strak.
Open de ogen zo wijd mogelijk en til de wenkbrauwen op, alsof je verbaasd bent. Ga meteen terug naar de uitgangspositie. Doe deze oefening snel achter elkaar. Begin met 10 keer en bouw het op naar 20 keer of meer.
Gebruik de Topkuur-Bio-Kuurolie voor het beste resultaat.

ROKERSLIJNTJES VOORKOMEN ÉN GENEZEN

-Juni 2024-

In een wereld waar schoonheid vaak wordt gevierd en gewaardeerd, kunnen sommige dingen grote invloed hebben op ons zelfvertrouwen, zoals de rimpeltjes die zich kunnen vormen boven de lip, ook wel bekend als de “barcode” of de beruchte rokerslijntjes. Deze rimpeltjes beginnen vaak met gewoontes die niet alleen schadelijk zijn voor onze gezondheid, maar ook voor onze huid. Bekijk ook onze video-tutorial over de bovenlip in de uitgebreide blog.

SPECIAAL VIOLET GLAS GEEFT UNIEKE BESCHERMING

Violet glazen flesje Topkuur

-Februari 2024-

Waarom onze pure TOPKUUR-BIO-KUUROLIE al zijn bijzondere kwaliteiten behoudt tot de laatste druppel? Dat komt omdat we het in prachtig violet glas verpakken. Lees het verhaal achter dit bijzondere violet glas, dat bescherming geeft tegen oxidatie en schadelijk licht.

Zonschade? Laat TOPKUUR-BIO-KUUROLIE je huid transformeren

Vrouw met bloot decollete

-Februari 2024-

Wat doe je als je huid door de zon beschadigd is? Als huidspecialist en anti aging coach ben ik altijd op zoek naar middelen om huid problemen te voorkomen én te genezen. Voorkomen is het halve werk om een mooie  huid te behouden. Maar wat doe je als er in een onbewaakt ogenblik schade ontstaat?

Een reis naar het ontstaan van TOPKUUR-BIO-KUUROLIE

De biologische Moringa plantage in Kenia

-Maart 2024-

In de vroege ochtendzon komen wij aan in Nairobi, de razend drukke hoofdstad van het betoverende Kenia. We maken ons klaar voor onze verdere bestemming: een biologisch gecertificeerde moringa plantage, waar onze geliefde moringa olie wordt geteeld en geoogst…

Winkelwagen
Scroll naar boven