ERVARINGEN VAN TOPKUUR GEBRUIK(ST)ERS

Laat ons weten wat jij ervan vindt

Review zonder foto
Daphne van der Hee
Ik heb de olie gekocht en gebruik het nu enkele dagen. Ben er echt blij mee. Alleen kreeg ik steeds bijna niks uit het flesje. Maar na de tip van Marjo om het flesje even in warm water te leggen, is de olie nu weer vloeibaar. Dus het was idd te koud geweest en het lag niet aan ‘t pompje.
Topkuur Team logo

Fijn om te horen dat het nu toch goed werkt, Daphne. Omdat de alles-in-één kuurolie zo puur is, kan deze bij lagere temperaturen stollen. Dit zijn de natuurlijke wassen van de olie. Door het flesje even in warm water te houden of de olie in de hand te verwarmen, worden deze wassen weer vloeibaar. Wat ik zelf heb gemerkt is dat het ook helpt als je het flesje even schudt voordat je pompt. Veel plezier met de kuurolie!

Siebelien Defesche
Siebelien Defesche
Ik verzorg mijn gezicht al jaren met natuurlijke oliën. Daar ben ik ooit mee begonnen na het lezen van Marjo’s boek “Verjong je huid in 21 dagen”. Toen zij zo enthousiast was over haar TOPKUUR-BIO-KUUROLIE, ging ik het gelijk proberen en ik merk dat het goed hydrateert en voedt. Het trekt ook heel snel in en is daarmee wat praktischer dan bijvoorbeeld avocado olie.
Topkuur Team logo

Dank je wel voor je review, Siebelien. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Inderdaad, onze kuurolie wordt super snel opgenomen door de huid…

Nannet van der Ham
Nannet van der Ham
Ik kan niet meer zonder! Deze olie is de redding voor mijn huid. Ik smeer mijn héle lichaam ermee in en merk duidelijk het verschil. Mijn huid glanst, is zacht en bovendien zijn de vlekjes sterk vervaagd. Sommige vlekjes zijn zelfs helemaal verdwenen. Ook was ik verrast dat de kuurolie de huid van mijn hielen weer helemaal glad maakte. Ik ben heel erg enthousiast over de TOPKUUR-BIO-KUUROLIE, vooral ook omdat ik daarnaast geen andere huidproducten meer nodig heb. Inmiddels gebruiken de meeste mensen in mijn omgeving de kuurolie. Echt een aanrader! En nog een tip: Meld je aan voor de Topkuur-nieuwsbrief
Topkuur Team logo

Wat goed dat je zo super enthousiast bent over onze olie, Nannet. De TOPKUUR-BIO-KUUROLIE kan je inderdaad over je hele body gebruiken. Heb je het al eens voor de verzorging van je haar geprobeerd? Werkt geweldig goed voor de hydratatie!

Review zonder foto
Marja
Toen ik begon met deze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE had ik geen idee wat ik moest verwachten. Maar na een tijdje gebruik, zei mijn dochter: ‘Je neuslippenlijn is veel zachter. Wat doe je daaraan?’
Ik vertelde haar dat ik de Topkuur olie gebruikte. Onmiddellijk wilde ze deze heerlijk olie ook gaan gebruiken. Inmiddels gebruiken al mijn vriendinnen de TOPKUUR-BIO-KUUROLIE. Groetjes, Marja
Topkuur Team logo

Hoi Marja, dank je wel voor je reactie en wat leuk dat je dochter en al je vriendinnen inmiddels ook de olie gebruiken! Voor jong en oud dus…

Review zonder foto
Lily van Bienen
Ik heb de TOPKUUR-BIO-KUUROLIE enige tijd geleden gekocht en liet het een tijdje staan. Nu, in de kou, begon ik die heerlijke olie ‘s avonds te gebruiken. De eerste ochtend dacht ik: ik ben uitgeslapen, daarom zie ik er zo glad uit. Maar de tweede ochtend, en derde ( heb 5 avonden tot nu toe gebruikt) werd ik wakker en zag steeds gladde huid rond mijn 68 jarige ogen. Nu hopen dat de diepere rimpels ook minder diep worden. Wat een geweldige uitvinding! Dank je wel, Marjo!
Topkuur Team logo

Graag gedaan Lily! Ook op latere leeftijd kunnen we er fantastisch uitzien. Gewoon nog even doorsmeren voor een nog beter resultaat tegen de rimpels!

Review zonder foto
José
Heerlijke olie. Gebruik het ook als haar-kuur! Lieve groet! José
Topkuur Team logo

Dank je wel voor je review, José, en je herhaal bestelling!

Review zonder foto
Wendy van Wilgenburg
Ik ben ook fan, vind het vooral ook fijn op decolleté en hals! En ben nooit jouw tip vergeten: altijd omhoog smeren (toch?). Liefs, Wendy van Wilgenburg
Topkuur Team logo

Wat lief, Wendy. Ik ben echt blij dat jij ook fan bent. Je hebt helemaal gelijk, altijd omhoog smeren om de zwaartekracht tegen te gaan. We zijn momenteel druk bezig met filmpjes voor onze nieuwe website met blogs en video’s.

WIL JIJ OOK JE ERVARING MET TOPKUUR-BIO-KUUROLIE DELEN?

TOPKUUR-BIO-KUUROLIE

MELD JE ÓÓK AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Laat je, net als al meer dan 1000 Topkuur fans, inspireren door de lifestyle en anti-aging tips van Marjo Horn, en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Groep vrolijke dames nieuwsbrief Topkuur
Winkelwagen
Scroll naar boven