WAT IS TOPKUUR?

Lees alles over Marjo en onze missie

Topkuur is het online platform van Marjo Horn (1946),  huidspecialiste, schrijfster en anti-aging coach, en haar Topkuur Team. Zij heeft, naast haar dermakuur praktijk sinds 2002 in Amsterdam, een passie voor het vinden van innovatieve, pure en echt effectieve huidverzorgingsproducten. Vanzelfsprekend zijn deze producten 100% natuurlijk, biologisch, zonder parabenen of kleur- en geurstoffen, vegan en dierproefvrij.

WAAROM DE NAAM: TOPKUUR?

De naam ‘Topkuur’ geeft aan dat het bedrijf streeft naar het bereiken van het hoogste niveau op het gebied van gezondheid en vitaliteit voor haar klanten. En dat is precies waar het om gaat. Daarom willen Marjo en haar Topkuur Team door middel van blogs, nieuwsbrieven en tips zoveel mogelijk adviezen geven die zich in de eerste plaats richten op het uiterlijk, maar in de toekomst ook op innerlijke zorg.  Marjo zegt:  ‘Ware schoonheid komt tenslotte van binnenuit!’

Volg ons op Facebook, Instagram en You Tube! Om op de hoogte te blijven is het tevens handig om je aan te melden voor onze Topkuur nieuwsbrief.

DE GEHEIMEN VAN ANTI-AGING

Mijn interesse in huidverbetering begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Ik was altijd gefascineerd door de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van mensen te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten door middel van huidverzorging. Naarmate de jaren verstreken, zette ik mijn passie om in een carrière en specialiseerde ik me. Ik volgde verschillende opleidingen in o.a. Engeland en Amerika. Deze waren gericht op het behandelen van rimpels en littekens en tevens leerde ik zoveel mogelijk over voeding voor de huid, omdat ik geloofde dat dit een gebied was waar ik echt een verschil kon maken”.

Helpen in én buiten de dermakuur praktijk

Marjo werkt in haar praktijk met een unieke combinatie van methodes en ingrepen. Haar aanpak maakt gebruik van geavanceerde apparatuur met specialistische technieken. Zo werkt zij met subcision (een naaldmethode, waarbij verkleving uit littekens en rimpeltjes gehaald worden) en haar specialisatie van bindweefselmassage. Samen bieden ze uitstekende resultaten. Om ook mensen te bereiken die niet in de praktijk komen, schreef Marjo ook diverse boeken over de huid, zoals Verjong je huid in 21 dagen en Stop Acne Nu!.

Nieuwe ontdekking

In 2023 ontdekte Marjo de TOPKUUR-BIO-KUUROLIE uit Afrika, een pure en onbewerkte kuurolie. Zonder toegevoegde synthetische geurstoffen of conserveringsmiddelen.

“Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met deze kuurolie, was ik meteen onder de indruk van de voordelen ervan voor de huid. Via wetenschappelijke artikelen en het gebruik ervan door mijn vele klanten én iedere nacht als nachtverzorging door mijzelf, ontdekte ik dat deze kuurolie uit Moringa zaden in staat is om de huid enorm te verbeteren. Fijne lijntjes, littekentjes, grote of grove poriën, acné bij jong en oud, (oude) zonschade en/of schade aan de huid door roken, kunnen we hiermee aanpakken. Voor mij was het een enorme openbaring.   

Deze olie zit boordevol antioxidanten, vitamines, mineralen, aminozuren en peptides, die allemaal essentieel zijn voor een gezonde huid. Bovendien heeft het bijzondere vochtherstellende en celverjongende  en celvernieuwende eigenschappen, die ik nog niet eerder had gezien bij andere oliën. Ik geloof echt dat het toevoegen van onze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE aan mijn behandelingen een enorme meerwaarde biedt voor praktijk klanten. Maar ook voor alle ándere mensen die hun huid zo lang mogelijk in optimale conditie willen houden”.

Veel klanten hebben gemerkt dat hun huid gladder, steviger en stralender wordt. De meesten merken dat na langer gebruik fijne lijntjes en rimpels verminderen.

“Het is echt bevredigend om te zien hoe mijn klanten zich zelfverzekerder en gelukkiger voelen met hun huid. Dat is uiteindelijk waarom ik dit werk ging doen. De mooiste resultaten bereiken we echter door thuisgebruik van deze pure en schitterende olie. Dagelijks gebruik zorgt ervoor dat we de huid opbouwen. De Alles-in-één kuurolie smeert heel zuinig en kan gebruikt worden voor alle delen van het lichaam”.

TOPKUUR-BIO-KUUROLIE

ONZE MISSIE: HAAL HET MOOISTE UIT JEZELF!

MELD JE ÓÓK AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En laat je, net als al meer dan 1000 Topkuur fans, inspireren door de lifestyle en anti-aging tips
van Marjo Horn

Groep vrolijke dames nieuwsbrief Topkuur
Winkelwagen
Scroll naar boven