Lachen is goed voor de huid!

Lachen is niet alleen voeding voor de ziel, maar óók voeding voor de huid!

Weet je het nog? Hoe je helemaal dubbel lag. Met een vriend of vriendin. Of door de grappen van cabaretiers en/of komieken. Ik heb ooit op de grond gelegen van het lachen om Jeroen Krabbé in de schouwburg in Amstelveen. Hij was zo grappig! Lang geleden, hoor. Maar als ik eraan denkt, begin ik weer te lachen. Wisten wij veel dat lachen zo goed was voor ons lichaam en onze huid. We lachten gewoon omdat het allemaal zo gezellig en leuk was. En soms vergeten we te lachen.
Nou, ik heb er een kleine studie van gemaakt wat lachen met onze huid doet. Dat is niet weinig. Hier een korte opsomming:

Stressvermindering

Lachen vermindert stresshormonen zoals cortisol en adrenaline. Verlaagde stressniveaus kunnen bijdragen aan een gezondere huid, omdat stress vaak leidt tot huidproblemen zoals acne en eczeem.

Verbeterde bloedcirculatie

Lachen verhoogt de bloedcirculatie, wat zorgt voor een betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen. Dit kan je huid een gezondere en prachtige uitstraling geven.

Verhoogde aanmaak van endorfines

Lachen stimuleert de productie van endorfines, die bekend staan als “gelukshormonen”. Deze hormonen kunnen helpen om ontstekingen te verminderen en een algemeen gevoel van welzijn te bevorderen, wat indirect ook je huid ten goede komt.

Gezonde gloed!

De fysieke beweging van het lachen stimuleert de gezichtsspieren en kan de doorbloeding van de huid verbeteren, wat kan bijdragen aan een gezonde gloed en een frisse uitstraling.
Samen met de Topkuur-Bio-Kuurolie gaat je huid absoluut stralen! Lees hieronder meer over deze fantastische kuurolie.

TOPKUUR-BIO-KUUROLIE is zonder conserveringsmiddelen

Omdat ik absoluut geen conserveringsmiddelen in onze natuurlijke Topkuur producten wil hebben, kozen we voor violet glas. Het gebruik van dit glas wordt vaak geassocieerd met het verlengen van de houdbaarheid en het behoud van de kwaliteit van de inhoud. Wij streven er steeds weer naar met ons hoogwaardige product de optimale conditie van je huid te ondersteunen, waarbij je als klant kunt vertrouwen op de onvervalste zuiverheid van de kuurolie, vanaf de eerste tot de laatste druppel.

Wij richten ons volledig op natuurlijke, biologische huidverzorging én huidverbetering. In ons streven dat jouw huid het beste krijgt, kunnen we niet genoeg de nadruk leggen op zuiverheid en houdbaarheid van ons prachtige product. Dat was ook één van de redenen voor onze keuze van violet glas voor de verpakking van onze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE.

Hieronder nog wat meer uitleg over de specifieke eigenschappen van violet glas en waardoor het bijzonder gunstig is voor het extra lang goed houden van onze kuurolie.

Bescherming tegen schadelijk licht en oxidatie

Vitamines, mineralen, aminozuren en peptides zijn gevoelig voor licht.
Violet glas staat bekend om zijn vermogen om schadelijke lichtstralen te blokkeren, met name ultraviolet (UV) en infrarood (IR) licht. Deze lichtstralen kunnen de chemische samenstelling van producten vernietigen en de afbraak van actieve ingrediënten veroorzaken. Door violet glas te gebruiken, wordt de instroom van deze schadelijke lichtstralen geminimaliseerd, wat helpt om de stabiliteit van de inhoud te behouden en de houdbaarheid te verlengen.

Dankzij de overvloed aan al de geweldige voedingsstoffen in onze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE kunnen fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekken vervagen. En tevens de vaak zo gehate grove poriën verfijnen. Omdat het zowel een té droge, vochtarme huid, als een té vette, vochtarme huid in balans kan brengen, bezorgt de kuurolie ons die fantastische ‘glowing skin’ die we toch allemaal zo graag hebben.

Bescherming tot en met de laatste druppel

Gebruik onze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE tot en met de laatste zuivere druppel als nachtverzorging, dagverzorging, haarverzorging of als een heerlijk masker. En wist je dat je ook je gezicht ermee kan schoonmaken? Niet voor niets noemen we het vaak de Alles-in-één kuurolie.

Ons product is voorzien van een handig pompje

Met het handige doseerpompje gebruik je precies de juiste hoeveelheid product, zonder verspilling. Gewoon een paar keer pompen in je hand en aanbrengen maar! Het is niet alleen handig, maar ook heel hygiënisch. Dankzij het bijgeleverde beschermkapje neem je het flesje TOPKUUR-BIO-KUUROLIE ook moeiteloos mee op reis.

We wensen je heel veel succes op weg naar een prachtige huid.

Lieve groet van Marjo

Lees meer over TOPKUUR-BIO-KUUROLIE op onze andere blogs

Winkelwagen
Scroll naar boven