SKIN PURGING, DAT IS ZUIVEREN VAN DE HUID!

Skin purging is een fenomeen dat soms optreedt wanneer men begint met het gebruik van bepaalde huidverzorgingsproducten die ervoor zorgen dat de huid gezuiverd wordt. TOPKUUR-BIO-KUUROLIE is zo’n product. Vooral bij mensen die aanleg hebben voor pukkeltjes, onderhuidse bultjes, acné, mee-eters of andere onzuiverheden kan Skin Purging wat vaker optreden. Het uit zich door tijdelijk meer onrust op de huid. Het is belangrijk om te begrijpen dat skin purging geen negatieve reactie is op het product, maar eerder een normaal en tijdelijk proces dat de huid kan ondergaan wanneer deze wordt blootgesteld aan nieuwe ingrediënten.

TOPKUUR-BIO-KUUROLIE als pure huidverzorging

Deze bijzondere Kuurolie wordt gewonnen uit de zaden van de moringa oleifera boom, die van oudsher wordt gebruikt in de huidverzorging vanwege zijn vele voordelen. Het bevat essentiële voedingsstoffen zoals vitamine A, C en E, evenals antioxidanten, vetzuren en peptiden, die allemaal een positief effect kunnen hebben op de gezondheid en uitstraling van de huid.

Versnelde celvernieuwing en ontgifting

Wanneer iemand begint met het gebruik van TOPKUUR-BIO-KUUROLIE of andere huidverzorgingsproducten die actieve ingrediënten bevatten, kan de huid reageren door te gaan “purgen”. Dit betekent dat er een versnelde celvernieuwing en ontgifting plaatsvindt in de diepere lagen van de huid. De huid komt als het ware van binnenuit naar buiten, wat kan leiden tot een tijdelijke verergering van puistjes, mee-eters en onzuiverheden.

Belangrijk om te weten dat de huid er baat bij heeft

Als er sprake is van skin purging is het goed te weten dat je de huid juist goed verzorgt door even door te zetten. Wanneer er van skin purging sprake is, is daar vaak al een geschiedenis van pukkeltjes of onderhuidse bultjes of mee-eters of andere onzuiverheden aan vooraf gegaan. De bedoeling is dat de huid daarvan gezuiverd wordt. En ja, daar kan TOPKUUR-BIO-KUUROLIE een mooie bijdrage aan leveren. Soms vergt het wat geduld, maar de beloning van een schone stralende huid ligt daarna op je te wachten.  Als je maar beseft  dat het om een tijdelijke fase gaat. 

Met wat geduld wordt ook de onrustige huid strak en mooi!

Hoewel het enigszins frustrerend kan zijn om door deze fase te gaan, is het vaak een teken dat het product haar werk doet en de huid zichzelf aan het vernieuwen is. Met een beetje geduld en de juiste verzorging kan skin purging ook bij mensen met een ‘lastige’ huid op termijn leiden tot een gezondere en prachtig stralende huid 

TOPKUUR-BIO-KUUROLIE is zonder conserveringsmiddelen

Omdat ik absoluut geen conserveringsmiddelen in onze natuurlijke Topkuur producten wil hebben, kozen we voor violet glas. Het gebruik van dit glas wordt vaak geassocieerd met het verlengen van de houdbaarheid en het behoud van de kwaliteit van de inhoud. Wij streven er steeds weer naar met ons hoogwaardige product de optimale conditie van je huid te ondersteunen, waarbij je als klant kunt vertrouwen op de onvervalste zuiverheid van de kuurolie, vanaf de eerste tot de laatste druppel.

Wij richten ons volledig op natuurlijke, biologische huidverzorging én huidverbetering. In ons streven dat jouw huid het beste krijgt, kunnen we niet genoeg de nadruk leggen op zuiverheid en houdbaarheid van ons prachtige product. Dat was ook één van de redenen voor onze keuze van violet glas voor de verpakking van onze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE.

Hieronder nog wat meer uitleg over de specifieke eigenschappen van violet glas en waardoor het bijzonder gunstig is voor het extra lang goed houden van onze kuurolie.

Bescherming tegen schadelijk licht en oxidatie

Vitamines, mineralen, aminozuren en peptides zijn gevoelig voor licht.
Violet glas staat bekend om zijn vermogen om schadelijke lichtstralen te blokkeren, met name ultraviolet (UV) en infrarood (IR) licht. Deze lichtstralen kunnen de chemische samenstelling van producten vernietigen en de afbraak van actieve ingrediënten veroorzaken. Door violet glas te gebruiken, wordt de instroom van deze schadelijke lichtstralen geminimaliseerd, wat helpt om de stabiliteit van de inhoud te behouden en de houdbaarheid te verlengen.

Dankzij de overvloed aan al de geweldige voedingsstoffen in onze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE kunnen fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekken vervagen. En tevens de vaak zo gehate grove poriën verfijnen. Omdat het zowel een té droge, vochtarme huid, als een té vette, vochtarme huid in balans kan brengen, bezorgt de kuurolie ons die fantastische ‘glowing skin’ die we toch allemaal zo graag hebben.

Bescherming tot en met de laatste druppel

Gebruik onze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE tot en met de laatste zuivere druppel als nachtverzorging, dagverzorging, haarverzorging of als een heerlijk masker. En wist je dat je ook je gezicht ermee kan schoonmaken? Niet voor niets noemen we het vaak de Alles-in-één kuurolie.

Ons product is voorzien van een handig pompje

Met het handige doseerpompje gebruik je precies de juiste hoeveelheid product, zonder verspilling. Gewoon een paar keer pompen in je hand en aanbrengen maar! Het is niet alleen handig, maar ook heel hygiënisch. Dankzij het bijgeleverde beschermkapje neem je het flesje TOPKUUR-BIO-KUUROLIE ook moeiteloos mee op reis.

We wensen je heel veel succes op weg naar een prachtige huid.

Lieve groet van Marjo

Lees meer over TOPKUUR-BIO-KUUROLIE op onze andere blogs

Winkelwagen
Scroll naar boven