Vrouw met bloot decollete

ZONSCHADE? LAAT TOPKUUR-BIO-KUUROLIE JE HUID TRANSFORMEREN

WAT DOE JE ALS JE HUID DOOR DE ZON BESCHADIGD IS?
Als huidspecialist en anti aging coach ben ik natuurlijk altijd op zoek naar middelen om huidproblemen te voorkomen én te genezen. Voorkomen is vanzelfsprekend het halve werk om een prachtige huid te behouden. Maar wat doe je als er in een onbewaakt ogenblik toch schade is ontstaan?

Zijn rimpels door zonschade onherstelbaar?
Of het nu door roken komt of door de zon, huidbeschadiging is onherroepelijk. Of niet?
Ik was 32 jaar toen ik in Florida aan het zwembad in slaap viel. De zon – zó dicht bij de evenaar – is echt killing voor de huid! Na een paar uur werd ik wakker en keek ik naar mijn decolleté. Ik schrok me wild. De huid was totaal verbrand! Zo rood als een kreeft! Het was één grote ramp. Mijn huid was niet alleen knalrood, maar ook ernstig gezwollen en zat bovendien vol met rimpels. Waarom had ik niet beter opgelet? Ondanks dat we in die tijd (1979) nog niet zo heel veel van zonschade voor de huid wisten, was ik me, omdat ik altijd al geïnteresseerd was in huidverbetering en huidvernieuwing, heus wel bewust wat de zon voor schade aan mijn huid kon aanrichten. Maar…, één moment van onnadenkendheid en het was gebeurd! Was mijn huid écht onherstelbaar beschadigd?

Wat kon ik doen aan mijn rimpelige decolleté?
Moest ik mijn hele leven met een decolleté vol rimpels door? Dat was niet wat ik voor ogen had, maar wat kon ik dan doen? Ik wist het niet. Om te beginnen, ging mijn huid in ieder geval héél goed insmeren met een hoge beschermingsfactor. Maar zo’n SPF werkt maar voor korte tijd. Dus je moet blijven smeren. Op zich geen probleem, maar dan moet je er wel voor zorgen dat je niet in de zon in slaap valt, zoals dat mij overkwam. En wat kon ik nog meer?

Voorkomen!!!
Ik zorgde ervoor dat mijn decolleté zoveel mogelijk uit de zon bleef. Daarbij besloot ik op mijn rug te gaan slapen. Maar ik weet niet hoe jij erover denkt, ík vind het verschrikkelijk om op mijn rug te slapen. Het lukte me voor geen meter. Toen begon ik mijn huid te masseren. Bindweefselmassage bij jezelf doen is goed te doen. Het is natuurlijk fijner als een ander het doet, maar die ander heb je niet altijd bij de hand of het wordt een beetje duur. Zie mijn blog over bindweefselmassage voor het decolleté.
Mijn huid werd door de massages heel mooi, maar het kon altijd mooier, want zonschade zit diep!

En toen kwam er een wondermiddel op mijn pad…
TOPKUUR-BIO-KUUROLIE! Ik ontdekte dat de pure premium kwaliteit biologische kuurolie van de Moringa wonderboom zelfs in staat is om oude zonschade van zo’n veertig jaar geleden (laat staan van 10 of 20 of 30 jaar geleden) uit de huid te filteren. Toen ik de kuurolie ging gebruiken, werd de huid van mijn decolleté binnen de kortste  keren weer écht als ‘nieuw’. Wat een zegen. Maar hoe kon dat?
 
Waardoor kan onze huid weer verjongen door
TOPKUUR-BIO-KUUROLIE?
Natuurlijk vroeg ik me af, waarom deze kuurolie in staat was om mijn beschadigde huid zo goed te herstellen. Na nogal wat onderzoek, kwam ik erachter dat de biologische kuurolie die gewonnen wordt uit de zaden van de Moringa oleifera boom van oudsher bekend staat om zijn geneeskrachtige eigenschappen, en in staat is om de huid optimaal te voeden. Dat komt doordat de kuurolie boordevol voedingsstoffen en antioxidanten zit, zoals:

  • Antioxidanten bescherming: vitamine C en vitamine E, die helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen die door UV-straling kunnen ontstaan; deze vitamines helpen de huid te beschermen tegen schade door de zon en verminderen ontstekingen.
  • Hydratatie (vochtherstel): de lichte textuur van TOPKUUR-BIO-KUUROLIE maakt het een uitstekende moisturizer voor de huid. Het dringt diep door in de huidlagen en hydrateert zonder de poriën te verstoppen, waardoor de huid zacht en soepel blijft.
  • Herstellende eigenschappen: TOPKUUR-BIO-KUUROLIE van biologische premium kwaliteit Moringa olie staat bekend om zijn vermogen om de huid te helpen herstellen van schade. Het bevat natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het verminderen van roodheid en irritatie veroorzaakt door zonnestralen.
  • Als nachtverzorging: Smeer de TOPKUUR-BIO-KUUROLIE zuinig op de huid voor het naar bed gaan. Zorg ervoor dat je rimpeltjes op de bovenlip, de fronslijn(en), de neuslippenlijn, de marionettenlijntjes en de mondhoekjes extra aandacht geeft. En vergeet de huid onder en boven de ogen niet.
  • Als een masker: Wil je de Topkuur-Bio-Kuurolie liever niet ’s nachts opdoen, dan kun je hem als masker gedurende 15-20 minuten in laten trekken en daarna afspoelen met lauw water voor een stralende en goed gevoede huid. Door regelmatig gebruik te maken van deze olie als onderdeel van je huidverzorgingsroutine, kun je genieten van een gezonde, stralende huid. Zelfs nadat je huid – schijnbaar onherstelbaar – beschadigd is.

Let op: zonschade kan een ernstig probleem opleveren

  • Ondanks dat de natuur ons middelen zoals TOPKUUR-BIO-KUUROLIE biedt, die afkomstig is van de zaden van de Moringa wonderboom is, dienen we bij vlekjes of plekjes die groter worden of er een beetje vreemd uitzien, áltijd een dermatoloog te raadplegen!!!.
  • Gebruik deze olie uitsluitend als herstellend middel bij zonschade ná zonnebrand en niet als zonbescherming. Om je huid te beschermen tegen de zon, dien je een goede (hoge) beschermingsfactor te gebruiken. Maar welke factor – 30 of 50 – we ook gebruiken, het is belangrijk om ons iedere twee uur opnieuw in te smeren, omdat de werking naarmate de tijd verstrijkt, steeds minder wordt.

Een leuk weetje:
Nu ik 77 jaar ben, krijg ik regelmatig complimenten over de huid van mijn decolleté. Hoe kan het dat jouw decolleté er nog zo goed uitziet, krijg ik vaak te horen. En dan vertel ik natuurlijk mijn geheim, dat eigenlijk geen geheim meer is. Want ik wil het hier heel graag óók met jou delen:  ik smeer gewoon dagelijks de TOPKUUR-BIO-KUUROLIE op, ook op mijn hals en mijn gezicht. En ik ben niet de enige die dat doet. Inmiddels zijn er zoveel vrouwen en ook mannen die deze prachtige kuurolie ontdekt hebben.

Ik wens jou óók een prachtige, stralende en gezonde huid toe.
Laten we ons goed realiseren dat we onze huid maar één keer krijgen en dat we er daarom zuinig mee dienen te zijn. Daarom vind ik het zo leuk om je op de hoogte te brengen van mijn eigen ervaringen. Hopelijk kun jij er óók iets mee, net als alle andere Topkuur-volgers en -klanten.

Mooie dag en lieve groeten speciaal voor jou,

Marjo Horn
Huidspecialist en anti aging coach

Lees meer over TOPKUUR-BIO-KUUROLIE op onze andere blogs

Winkelwagen
Scroll naar boven