Foto Marjo Horn

Interview met Marjo Horn

Zou u ons kunnen vertellen hoe u begon met het verzorgen van de huid en wat u heeft geleid tot uw specialisatie?

Marjo: Mijn interesse in huidverbetering begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Ik was altijd gefascineerd door de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van mensen te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten door middel van huidverzorging. Naarmate de jaren verstreken, heb ik mijn passie omgezet in een carrière en ben ik me gaan specialiseren. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen in o.a. Engeland en Amerika. Deze waren gericht op het behandelen van rimpels en littekens en tevens in voeding voor de huid, omdat ik geloofde dat dit een gebied was waar ik echt een verschil kon maken. Niet voor niets kwamen en komen mijn klanten nog steeds van heinde en verre (denk aan alle delen van Nederland, maar ook uit Duitsland en België) naar Amsterdam om mijn geavanceerde methodes te ondergaan.

Dat klinkt als een bewonderenswaardige toewijding. Kunt u ons iets meer vertellen over uw unieke methodes en ingrepen?

Marjo: Natuurlijk. Mijn aanpak combineert geavanceerde technologie met eeuwenoude technieken, als subcision (een naaldmethode, waarbij verkleving uit littekens en rimpeltjes gehaald worden) en mijn specialisatie van bindweefselmassage. Ik maak gebruik van de nieuwste apparatuur om huidproblemen te behandelen, maar ik geloof ook sterk in de kracht van traditionele methodes zoals de eerder genoemde bindweefselmassage. Deze massage techniek stimuleert de doorbloeding en collageenproductie, waardoor de huid zijn natuurlijke souplesse terugkrijgt. Het is een aanvulling op mijn behandelingen met geavanceerde apparatuur, en samen bieden ze uitstekende resultaten.

U bereikt toch ook veel mensen die niet in uw praktijk komen?

Dat klopt. Ik heb een aantal boeken over de huid geschreven, waar mensen veel aan hebben. Verjong je huid in 21 dagen is één van de boeken, waarin ik over voeding voor de huid schrijf en mijn specifieke gezichtsoefeningen en gezichtsmassages geef. Daarbij vergeet ik de hals vanzelfsprekend ook niet.
Daarnaast werd mijn boek: Stop Acne Nu! uitgegeven om mensen bewust te maken van methodes om de huid te ontdoen van allerlei onderhuidse onrust, zoals onderhuidse ontstekingen, acne, mee-eters en ontstoken talgkliertjes. Vanuit mijn boeken leerden mensen hoe ze hun huid thuis het best konden behandelen.

Fascinerend. En u heeft recentelijk de TOPKUUR-BIO-KUUROLIE uit Mozambique ontdekt. Kunt u ons vertellen hoe deze ontdekking uw benadering van huidverzorging heeft veranderd?

Marjo: Absoluut. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met deze kuurolie, was ik meteen onder de indruk van de voordelen ervan voor de huid. Via wetenschappelijke artikelen en het gebruik ervan door mijn vele klanten én ieder nacht als nachtverzorging door mijzelf,  ontdekte ik dat deze kuurolie uit Moringa zaden in staat is om de huid enorm te verbeteren. Fijne lijntjes, littekentjes, grote of grove poriën, akelige onderhuidse ontstekingen – acne is niet alleen bij jongeren een groot probleem, ook ouderen kampen vaak nog met onderhuidse ontstekingen – en ook (oude) zonschade en/of schade aan de huid door roken, kunnen herstellen. Voor mij was het een enorme openbaring. Dat betekende dat het, toen ik minder ging werken in mijn praktijk, heel eenvoudig was om, zonder al te veel moeite, de huid zo lang mogelijk mooi te houden. Dat was uiteindelijk mijn dóel. Hoe gemakkelijk kon het zijn, dacht ik. Daar moet ik iets mee. Niet alléén voor de klanten in mijn huidpraktijk, maar ook voor alle ándere mensen die hun huid zo lang mogelijk in optimale conditie willen houden.

Kunt u vertellen wat er in deze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE zit, waardoor u er zo enthousiast over bent?

Marjo: Deze olie zit boordevol antioxidanten, vitamines, mineralen, aminozuren en peptides, die allemaal essentieel zijn voor een gezonde huid. Bovendien heeft het bijzondere vochtherstellende en celverjongende  en celvernieuwende eigenschappen, die ik nog niet eerder had gezien bij andere oliën. Ik geloof echt dat het toevoegen van onze TOPKUUR-BIO-KUUROLIE aan mijn behandelingen een enorme meerwaarde biedt en mijn klanten helpt om hun huid gezond en jeugdig te houden. Zelfs op latere leeftijd.

Dat klinkt als een baanbrekende ontwikkeling. Hoe heeft de respons van uw klanten gereageerd op de introductie van TOPKUUR-BIO-KUUROLIE in uw behandelingen?

Marjo: De respons van mijn klanten is werkelijk fantastisch. Ze zijn verrukt door de resultaten die ze zien na het gebruik van deze wonderolie. Veel van hen hebben gemerkt dat hun huid gladder, steviger en stralender wordt. En de meesten merken dat na langer gebruik fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het is echt bevredigend om te zien hoe mijn klanten zich zelfverzekerder en gelukkiger voelen met hun huid. Dat is uiteindelijk waarom ik dit werk ben gaan doen. De mooiste resultaten bereiken we echter door thuisgebruik van deze mooie olie. Dagelijks gebruik zorgt ervoor dat we de huid opbouwen. De Alles-in-één kuurolie smeert heel zuinig en kan gebruikt worden voor alle delen van het lichaam.
Eén belangrijke tip wil ik hier alvast meegeven voor wat betreft het opbrengen van de
TOPKUUR-BIO-KUUROLIE. Smeer dit wonderproduct bij voorkeur altijd in opwaartse richting op de huid van gezicht en hals en dit geldt ook voor de rest van het lichaam. Op deze manier zorg je ervoor dat er minder sprake zal zijn van verzakking van de huid.

Dat is een geweldige tip! De kuurolie heeft een lichte specifieke geur. Kunt u daar iets over zeggen?

Marjo: Oh ja, graag wil ik iets zeggen over de geur van deze olie. Het heeft een lichte notengeur. Deze natuurlijke geur is een indicatie van de pure en onbewerkte aard van de kuurolie, zonder toegevoegde synthetische geurstoffen of conserveringsmiddelen. Het is goed dat moringa olie deze natuurlijke geur heeft, omdat het aantoont dat de olie vrij is van chemische toevoegingen en puur is in zijn samenstelling. Dit is gunstig voor de huid en het lichaam als geheel. Voor mensen die gevoelig zijn voor geurtjes is het goed om te weten dat de geur vrijwel meteen verdwijnt na het opbrengen.

Dat is geweldig om te horen. Tenslotte, wat zijn uw toekomstplannen op het gebied van huidverzorging?

Marjo: Mijn toekomstplannen op het gebied van huidverzorging zijn om door te blijven gaan met het ontdekken van nieuwe en innovatieve manieren om mijn klanten via www.topkuur.nl te helpen hun huid te verbeteren en te blijven beschermen. Ik blijf op zoek naar de beste ingrediënten en technologieën om de huid te verbeteren. En ik hoop dat ik via mijn adviezen nog vele jaren mensen kan helpen om hun natuurlijke schoonheid te laten stralen.

Heeft u misschien nog een boodschap voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in huidverjonging en huidverbetering?

Natuurlijk. Ik wil heel graag benadrukken hoe belangrijk het is om onze huid optimaal te voeden, vooral gezien de uitdagingen waarmee onze cellen worden geconfronteerd door luchtvervuiling, stress en toegevoegde stoffen in voedsel. Het is ook essentieel om bewust te zijn van de impact van geurstoffen en conserveringsmiddelen in veel cosmetische producten. Daarom raad ik onze pure premium TOPKUUR-BIO-KUUROLIE aan als een geschenk aan jezelf, je familie en vrienden, om de huid gezond en stralend te houden. Onthoud: cellen die jong blijven, gaan véél langer mee!

Wij bij Topkuur.nl zeggen:  HAAL HET MOOISTE UIT JEZELF.

– februari 2024 –

Lees meer op onze blogs- en videos pagina

TOPKUUR-BIO-KUUROLIE
Winkelwagen
Scroll naar boven